Heb jij een leuke studentenwoning met een tuin? Dan wil je deze natuurlijk zo goedkoop en zo leuk mogelijk inrichten. Daarnaast is het ook belangrijk dat deze onderhoudsvrij is. Naast al dat studeren heb je natuurlijk geen tijd om nog middagen aan je tuin te werken. Hieronder tips om je tuin zo leuk mogelijk in te richten.

Meubels

Ten eerste is het belangrijk dat de meubels zo goedkoop mogelijk ingeslagen worden. Dit hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn genoeg meubelen die niet al te duur zijn. Het is wel belangrijk dat het meubel lekker zit. Mooie loungebanken zijn daarom wel een must have. Dit wordt de perfecte plek voor de avonden hangen met al je vrienden. Als je huisgenoten hebt kan je ook gezamenlijk een mooi en groot meubel kopen. Altijd leuk tijdens de maandelijkse BBQ avonden toch?

Daarnaast is het ook altijd wel fijn als er wat ligbedden in de tuin liggen. Perfecte plek om op een zonnige dag te gaan liggen en ondertussen wat huiswerk te maken.

Onderhoudsvrij

Planten in je tuin zijn leuk, maar kies dan wel planten uit met zo min mogelijk onderhoud. Hierbij kan je denken aan een cactus of een mooie Amsonia tabernaemontana. Daarnaast wil je een makkelijk te onderhouden vloer. Dit begint allemaal bij de vloer. Een vloer van graniet is hierbij een goede keuze. Hier groeien bijna geen algen op en hoef je dus ook niet zo vaak schoon te maken, ideaal dus!

Is je tuin groot genoeg? Schaf dan een mooie gas BBQ aan. Hier wordt iedereen gelukkig van en wilt iedereen aan meebetalen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *