Als je een hip huis wilt, moet het er mooi uitzien, maar ook modern zijn. Daarom is infrarood verwarming de ideale oplossing om je huis te verwarmen en het tegelijkertijd een unieke, prachtige uitstraling te geven. Deze relatief nieuwe en bovendien energiezuinige manier zal je huis letterlijk en stylistisch gezien verwarmen. Tel daarbij op dat het droge lucht in huis kan voorkomen en je hebt je huis zo getransformeerd tot het droomhuis dat je altijd al wilde.
Modern, milieubewust, huiselijk, en stijlvol: dat is toch wat je voor ogen had bij jouw hippe droomhuis?

Waarom is een infrarood verwarming hip en modern?

Het is een moderne manier van verwarmen omdat het nog maar relatief kort op de markt is. Maar zodra de voordelen bekender worden, zullen steeds meer mensen het in hun huis willen hebben. Als jij hier dus een voorloper in bent, ben jij absoluut een van die eerste hippe vogels die de trend zal zetten. Heb je al gezien hoe infrarood verwarming eruitziet? Nee? Precies. Je ziet er niets van. In plaats van zichtbare radiatoren wordt je verwarming gelegd en vervolgens verstopt onder een speciaal folie. Dat kan overal in huis worden geplaatst. De inrichting van je huis wordt niet verpest door de tussenkomst van de radiatoren.

Hoe werkt de bedekking van een infrarood verwarming?

Je kan de infrarood verwarming dus uit het zicht laten verdwijnen. Dat gebeurt door middel van een speciaal soort folie. Daardoor wordt de verwarming afgedekt en zie je er niets meer van. Dat folie kan worden toegepast op vrijwel elke oppervlakte en op verschillende plaatsen. Je kan hierbij denken aan PVC-laminaat en houten vloeren. Zelfs bij zwevende vloeren kan dit worden geïnstalleerd. Ook kan infrarood worden geïnstalleerd onder tegels en tapijt, daar zijn dan weer speciale folies voor. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *