Heb je ernstige twijfels over een te volgen studie? Heb je een keuze gemaakt voor een vervolgstudie maar twijfel je of dit de goede keuze is geweest? Kies dan voor professioneel studiekeuzeadvies. Alleen dan maak je een bewuste studiekeuze.

Vertrouwen door studiekeuzeadvies wordt groter

De inzet van studiekeuzeadvies moet er voor zorgen dat je met het nodige vertrouwen aan die opleiding begint die wel bij je past. Een gespecialiseerde studiekeuzeadviseur helpt je bij het maken van de juiste keuze. Voor het traject start kun je altijd een ori├źnterend gesprek voeren. Ga je vervolgens het traject in, dan ligt de focus in eerste instantie altijd eerst op jouw situatie en verwachtingen. Het is belangrijk om te weten wie je bent en wat je wilt. Ook de vaardigheden komen aan de orde, net als wat voor jou motiverende omstandigheden kunnen zijn.

Zekere overlap en een passende opleiding

Eerst staan dus altijd de vragen wat kun je, wat wil je en wat motiveert je centraal. In die antwoorden zit altijd een zekere overlap. Het is aan de specialist in studiekeuzeadvies om aan te geven welke opleidingen daarbij aansluiten. Vervolgens wordt onder meer gekeken of het beeld dat jij van een opleiding hebt ook klopt met de werkelijkheid. Het gehele proces duurt vaak precies zeven gesprekken. Na die gesprekken maak je veel sneller een bewuste en weloverwogen keuze voor en studie. Je herkent jezelf in de keuze die je maakt en gaat gemotiveerd aan de slag.

Voor elk niveau is er professioneel advies

Studiekeuzeadvies is er voor elk niveau. Er worden geen testen uitgevoerd, er wordt wel begeleiding op maat geleverd. Het gehele proces zal je vertrouwen bieden in de studiekeuze die je hebt gemaakt en je kiest zo altijd een studie die bij je past. Met speciale dank aan de professionals die het beste studiekeuzeadvies geven, worden zorgen en twijfels weggenomen. Neem de keuze voor een vervolgstudie altijd serieus. Het gaat om jouw toekomst en je kunt je simpelweg niet veroorloven om steeds de verkeerde keuzes te maken. Met professionele hulp kies je beter. Zoveel is wel zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *