Een wervingsvideo laten maken is een slimme manier om nieuw personeel te werven voor je bedrijf. Door een wervingsfilm te laten maken val je op tussen alle tekstuele wervingen en zul je uniek zijn. Zo val je dus ook eerder op bij toekomstig personeel. Een wervingsvideo maken is een unieke manier om aan hopelijk toekomst personeel te laten zien hoe het bedrijf is en wat voor personeel er al werkt. Zo kan iemand ook zien of ze daar tussen willen passen. Daarnaast zijn veel mensen visueel ingesteld en zal een video snel opvallen tussen alle wervingsteksten.

Tips voor de beste wervingsvideo

We hebben een aantal tips voor je als je een goede wervingsvideo wilt maken:

  • Zorg ervoor dat je bedrijf goed naar voren komt in de video. Laat de gezellige kantine zien en interview een paar leuke collega’s
  • Houdt de informatie kort, maar krachtig. Bespreek de kernwaarden van het bedrijf en bespreek wat voor werk er gedaan kan worden
  • Zoek je een bepaalde doelgroep voor het toekomstig personeel? Zorg dan dat je video een bepaalde doelgroep aanspreekt.
  • Laat de wervingsvideo door een externe partij maken. Niet alleen scheelt dit tijd, zo weet je zeker dat er een goede video uitkomt.

Wervingsfilm laten maken door Beeldspraak

De wervende video door een externe partij laten maken scheelt jou tijd, maar ook weet je zeker dat er een goede video gemaakt met de juiste apparatuur uitkomt. Beeldspraak is de ideale kandidaat voor het maken van een goede wervingsvideo. Zij werken samen met jou door het proces heen, van filmen tot de video bewerken tot het maken van een prachtig eindproduct. Dit doen ze met de beste apparatuur en de beste mensen. Daar komt sowieso een goede wervingsvideo uit en dan weet je ook zeker dat de juiste mensen zullen reageren op de video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *