Op zoek naar leuke flexplekken in Amsterdam om je werk eens te kunnen verrichten in een andere omgeving en wellicht gelijkgestemden tegen te komen? Dan geven we je graag 10x de leukste flexwerkplekken in Amsterdam door. 

De Kanarieclub

De kanarieclub is elke dag geopend en een perfecte hotspot om te flexwerken. De locatie is groots en ruim opgezet en er kan ’s ochtends al vroeg genoten worden van een heerlijk bakje koffie en ontbijt. Ook lunchgerechten zijn verkrijgbaar bij de Kanarieclub. Verder zijn er genoeg stopcontacten aanwezig om te zorgen voor een volle acculading voor je laptop en ben je aan het einde van je werkdag klaar? Dan kun je hier ook nog genieten van een heerlijk diner of een drankje.

Coffee company de Dijk

Deze keten is prima geschikt als flexwerkplek. Naast de heerlijke bakjes koffie die er gezet worden, kun je ook prima werken aan de lange houten tafel in de zaak. De wifi is prima en ook stopcontacten zijn voldoende te vinden. Als je klaar bent, kun je heerlijk nog even een rondje lopen door de gezellige Haarlemmerstraat. Deze locatie is zeven dagen per week geopend.

La Gare

Ben je op zoek naar een rustige plek rondom Amsterdam? Dan is La Gare ideaal om te flexwerken. Deze locatie is gelegen in Amstelveen dichtbij een park. Je kunt hier koffie of thee bestellen en na je werkdag een heerlijk rondje lopen door het Bloesempark om je dag goed af te sluiten. Deze locatie is op maandag gesloten.

Venstra café

Dit Café is gelegen in de Libris boekhandel, dus na het heerlijk struinen tussen de romans, thrillers en wetenschappelijke boeken, kun je hier eenvoudig een dagje flexwerken in alle rust tussen alle boeken. Ook kun je hier genieten van een kop koffie of thee. Deze locatie is alle dagen geopend.

Frenkie

Deze modieuze koffiebar in Hoofddorp is een toffe locatie om te flexwerken. Frenkie heeft een kaart vol met lekkers voor bij de koffie en thee en roze banken en marmeren tafels om aan te werken. Ook de wifi en stopcontacten zijn hier prima op orde, waardoor niets je een prima dagje flexwerken in de weg staat. Deze locatie is zeven dagen per week geopend.

Louie Louie

In Amsterdam aan het Oosterpark is Louie Louie gelegen. Door de lange tafels en de heerlijke koffie is dit een prima flexwerkplek te noemen. Ook een ontbijtje of lunch behoort tot de mogelijkheden in deze trendy bar. Deze locatie is zeven dagen per week geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *